Citroën Xantia TD


Dela den här artikeln med dina vänner:

Det är min tur att beskriva min redigering.
"Offret" är en xantia 1.9L tubodiesel.
Det visar 215 000 på disken om (hej det ändras varje dag

Planen dopar med vatten. mycket stark inspiration för mercedes 300TD av Andre, men med en smidighet när den minsta mekaniken (och säkert mindre tålamod också Embarassed).
Den kalla vattendimmen ska skapas av en hemgjord mini-karbon. Mycket insipated av PITMIX som har dokumenterat sitt arbete väldigt bra. Som en förenlighet med enkelhet har jag inte en spray eller annat system.

Vatteninställningarna, om möjligt, kommer att kontaktas med små kommersiella plastventiler, designade antingen för akvarium eller för droppbevattning. Jag har flera modeller att testa.
För tillfället har jag inte planerat att återuppvärma vattnet, för att se. Rullande ögon
När jag förstår församlingens beteende hoppas jag att automatisera den med en liten elektronisk montering som styr ett bränsleinsprutningsmunstycke (men används för vatten) eller en enkel magnetventil (jag hittade, spole 12V till 40EUR)

att följa, några bilder. Som du kan se är all konstruktion gjord utifrån recup ', begagnade stycken, bara några rörmokare anslutningar köps nya.
Alla delar av bilen som ändras kommer från raster och monteras då. Med bilen varje dag kan jag inte immobilisera tiden för att göra förändringarna. Jag måste också kunna återställa med de ursprungliga delarna i händelse av ett slag ...


Motormontering Pantone vatteninjektion på Citroën Xantia 1.9 TD

Alla Pantone armaturer

Facebook kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *